Gemengde Zangvereniging “St. Caecilia” verrast jubilaris

In 1980 werd Annie Beemsterboer-Koenis lid van genoemde zangvereniging en dat is ze nu nog steeds.

Dat wil zeggen, in 2020 was ze 40 jaar lid. Omdat door Corona er vorig jaar geen officiële vergaderingen en bijna geen repetities zijn gehouden, was daar nog geen aandacht aan besteed.

In 1990 werd Annie aangenomen in het bestuur en een jaar later werd ze secretaris. In die tijd was er  geen internet en mail. Als je iemand wilde bereiken of de leden informeren kon dat via de telefoon of door naar iemand toe te gaan. Notulen en jaarverslagen werden met de hand geschreven of op een typemachine uitgewerkt, met tipp-ex gecorrigeerd ipv even terug te tikken of te scrollen. Wat een job! Annie heeft dat 20 jaar gedaan, fantastisch!

En daar komt bij, dat ze al jaren elke week koffie en thee zet voor in de pauze van de repetitie. Voor 40 jaar lidmaatschap en het vele werk wat ze al jaren doet werd Annie, op donderdag 21 oktober jl. tijdens de repetitie, in het zonnetje gezet. Het is goed dat ik dat van te voren niet wist, zei ze. Het was een complete verrassing. Met een oorkonde van de Bond van Zangkoren, bloemen en een cadeautje van de vereniging bedankte Trudy Nan haar en sprak de hoop uit dat ze nog heel veel jaren blijft.

Plaats een reactie