PARTNERS

  • De Gemeente Langedijk heeft een warm hart voor de cultuur in Langedijk. Jaarlijks ontvangt de vereniging van de gemeente subsidie.
  • Stichting De Waaier in Alkmaar heeft als doelstelling  contacten en matches tot stand te brengen tussen ondernemers en maatschappelijke (vrijwilligers) organisaties in de regio en zo de sociale cohesie en de maatschappelijke betrokkenheid te vergroten. Dank zij het platform van De Waaier is er een match ontstaan voor het maken van de nieuwe website voor de zangvereniging.
  • Deze website is tot stand gekomen met hulp van Claire Bruin-Roecoert van de GAS!fabriek.
  • Stichting “Lief Langedijk” is opgericht in 2012 door Martin en Marieke Neesen uit Langedijk. De stichting heeft drie Langedijkers als bestuursleden en geeft financiële bijdragen voor maatschappelijke doelen in Langedijk op het gebied van welzijn, onderwijs, cultuur, religie en jeugdzorg. Ook onze vereniging mocht een bijdrage ontvangen.
  • Het Prins Bernhard Cultuurfonds  is bevlogen pleitbezorger van cultuur, natuur en wetenschap. Met financiële bijdragen, opdrachten, prijzen en beurzen worden bijzondere initiatieven gestimuleerd. Zo ontvingen wij in ons jubileumjaar een bijdrage. Onze leden collecteren jaarlijks voor het fonds. Een deel van de opbrengst is bestemd voor de verenigingskas.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s