Zilveren jubilarissen bij Zangvereniging “St. Caecilia”

OLYMPUS DIGITAL CAMERATijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de Gemengde Zangvereniging ”St. Caecilia” in Langedijk werden donderdagavond 19 maart twee jubilarissen onderscheiden. Beiden zijn al 25 jaar zingend lid van de vereniging.  Riet Mink-Dongelmans  is vaste waarde bij de sopranen en straalt daar altijd rust uit, zo werd gememoreerd. Ook haar zeer trouwe deelname aan de repetities bleef niet onvermeld, evenals haar al jarenlange inzet voor de sponsoractie van de VOMAR (“KIK”) ten bate van de vereniging. Voorzitter Trudy Nan-Beentjes reikte Riet Mink  de speciaal vervaardigde glazen G-sleutel uit, alsmede een zilveren hanger. De dank voor haar inzet werd ook benadrukt door de afgevaardigde van de Bond van Zangkoren in Noord-Holland, mevrouw Maud Oosterbeek, die haar de oorkonde overhandigde.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Bij de bassen viel de onderscheiding ten deel aan Dick Beers. Dick is van de 25 jaar al 23 jaar bestuurslid van de vereniging, een taak die hij, zoals alle werkzaamheden die hij doet, zeer consciëntieus en altijd goed voorbereid uitvoert. Zo beheert hij de omvangrijke muziekbibliotheek van de vereniging, voert het overleg met de dirigent en solisten en stelt de muziekmappen voor de leden samen. Vanzelfsprekend wordt de route van de jaarlijkse RABO-fiets Sponsortocht door Dick tevoren zorgvuldig verkend. Met veel plezier reikte voorzitter Trudy aan haar bestuurslid  Dick dan ook de glazen muzieksleutel uit, alsmede de zilveren dasspeld.
Bondsafgevaardigde Maud Oosterbeek benadrukte nog eens de grote inzet en accuratesse van Dick: ook voor hem was er natuurlijk de oorkonde.
??????????????????????

Plaats een reactie