De jaarlijkse Rabo-fietstocht 14 juni 2014.

Image

We zullen weer met 10 zangers even € 300 opstrijken voor de kas van St. Caecilia.

Image

Het is wat fris, bewolkt, maar wel droog als we even voor half 10 van start gaan. Eerst naar het noorden, dan Ambachtsdijk en bij camping “de Bongerd” is de 1e stempelpost al. Dat gaat wel lastig, want iedereen moet een stukje dubbel fietsen omdat de route over Kalverdijk gaat. Dick zegt: “Dat zou mij niet gebeurd zijn.” Maar hij zit niet meer in de organisatie, dus bemoeit zich er niet mee. Wel neemt hij alle kaarten in, dan hoeven we niet allemaal langs de stempelpost.

Image

Via een stukje Warmenhuizen richting Krabbendam komen we op een prachtig stuk Westfriese omringdijk, waar een stevig briesje weggetrapt moet worden. Dan naderen we “het Rijpje” en in Stroet in café “ ’t Hoekje” krijgen we lekker koffie en gaan we op de groepsfoto. Daarna is het alleen nog maar met het windje in de rug door Dirkshorn en Waarland.

Image

De Waarddijk is altijd een leuk stukje en om 12 uur staan we weer bij de Rabobank in Noord-Scharwoude.

Het is een geslaagde rit!

foto Rabofiets 14 jun i 2014

Verslag: Hanna Poeze-de Vries

Foto’s:
Hanna Poeze-de Vries, Loes Rood-Bakker, Trudy Nan-Beentjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s